„ Карил и Таня” АД

Българо-италианска фирма за производство и търговия на сладолед

За нас

„Карил и Таня” АД е българо-италианска фирма, създадена с изцяло частен капитал и предмет на дейност – производство и търговия на сладолед и млечни продукти.

Сладоледите с марка „Карил” присъстват на пазара от 1996 г. Производството стартира в малък цех със застроена площ 360 кв.м.
В началото, продукцията се предлага само в Ямбол, но благодарение на бързите темпове на развитие на фирмата много скоро тя заема сериозно място на българския пазар. Увеличаването на производството и нарасналото търсене на продуктите „Карил” налагат необходимостта от изграждане на нова, модерна фабрика. Строителството започва в края на 1998 г., като амбицията е да се създаде предприятие с европейски облик.

Днес „Карил и Таня”АД е едно съвременно, високотехнологично млекопреработвателно предприятие. Разположено в югоизточната част на град Ямбол на площ от 33 дка и разполага с модерна база за производство, разгърната върху площ от 14 000 кв.м.

Внедряването на нови технологии в производството, в съчетание с квалифицирания екип от специалисти и осъществяването на безкомпромисен контрол на всички нива, гарантира неоспоримото качество и богат асортимент на произвежданите продукти. Всичко това, както и добре организираната дистрибуторска мрежа превръщат „Карил и Таня”АД в предпочитан в бизнеса партньор.

Продуктите, произвеждани от „Карил и Таня” АД са с високо качество и контролиран произход. Това се гарантира от модерно обзаведена по европейските стандарти лаборатория, която извършва контрол за безопасност на храните по система НАССР.

Основна част от дейността на „Карил и Таня” АД е производството на сладолед. За целта фирмата разполага с ново модерно високотехнологично оборудване, снабдено с автоматизирани системи за управление и контрол на производствения процес.

Всички сладоледи с марка „Карил” се приготвят от качествени суровини, натурални плодови добавки, ядки, какао, шоколад и др. Асортиментът им е изключително богат и включва над 60 вида, притежаващи уникален вкус, атрактивна опаковка и качество без конкуренция. Това, заедно с достъпната цена и отлично покритие на търговската мрежа, са само част от предимствата, които правят сладоледите „Карил” предпочитана марка за клиентите в цялата страна. Разнообразната гама от сладоледи на клечка, фунийки, детски сладоледи, тип сандвич, диетичен, сладолед за двама, за приятели,за дома, сладоледена торта, класически италиански вкус панетоне, също и брюле могат да задоволят и най-капризният вкус.

Те са истинско доказателство за топли чувства към нашите клиенти.

В края на 2005г. „Карил и Таня” АД пуска в експлоатация ново производство на млечни продукти. Схемата за неговото развитие е вече многократно проверена и изпитана – модерни технологии, професионален екип и контрол на качеството във всяка точка на производствения процес. В резултат млечен деликатес Карил с бързи темпове се налага на пазара и се превръща в предпочитан от потребителите продукт. Предлаганите разфасовки на деликатес Карил са пластмасови опаковки за еднократна употреба – 9кг, 5кг, 4кг, 2кг, 800г и 400г. Успешното развитие на фирмата и големият интерес към млечния деликатес води до изграждането на отделно предприятие за производство на млечни продукти което функионира от август месец 2008г. Обособени са два производствени цеха-единия за деликатес Карил, а втория е предназначен за производство на твърди сирена и парено сирене тип моцарелла. Капацитетът на новия завод е 70т дневно.

За своята дългогодишна дейност „Карил и Таня” АД има изградена сериозна и добре организирана дистрибуторска мрежа в цялата страна. Фирмата разполага със собствен хладилен транспорт. Фирма „Карил и Таня” АД е едно от българските предприятия одобрени от руските ветеринарни власти за внос на млечни продукти на руския пазар и одобрено предприятие за търговия с Украйна. В настоящия момент осъществява търговия
с Румъния, Косово, Албания, Македония, Испания, Германия, Украйна, Швеция, Чехия, Полша и др.

„ ДИПЛОМИ И НАГРАДИ”

   

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!